7 activiteiten

08 OKT

Oktoberfeest

Live muziek en Duitse specialiteiten zorgen voor de ambiance van de ‘echte’ Beierse Oktoberfeesten.

Inschrijven vooraf is verplicht. Tickets kosten 25 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen onder 12 jaar. Inbegrepen in de formule zijn een aperitief, uitgebreid buffet en dessert.

Tickets zijn verkrijgbaar

- bij de muzikanten van d'Harmonie.

Inschrijven kan ook via mail met vermelding van je voorkeursdag: sint_cecilia@hotmail.com

08/10/2017 12:00

07 OKT

Tickets zijn verkrijgbaar

07/10/2017 19:00

06 OKT

Tickets zijn verkrijgbaar:

06/10/2017 20:00

30 APR

Memorial concert Jean De Ridder

Gastoptreden bij de Koninklijke fanfare Sint-Cecilia Wolvertem

Locatie: Wolvertem

30/04/2017 17:00

22 APR

d'Harmonie Gospelt

D'Harmonie en Gospelkoor 'The White Spirits' slaan de handen in elkaar

Asse - Na het succes van "Rule Britannia" slaat d'Harmonie de handen opnieuw in elkaar met een cultuurvereniging uit eigen regio. Ditmaal werd het verbluffende gospelkoor 'The White Spirits' bereid gevonden om met de harmonie samen te werken. Het resultaat is d'Harmonie Gospelt, een inspirerend concert op zaterdag 22 april, onder de muzikale leiding van dirigenten Bart Van den Bosch en Jan Couck. Laat lichaam en geest meeslepen naar Gospelland en geniet van de geweldige gospelmuziek.

Praktisch:

D'Harmonie Gospelt
Zaterdag 22 april 2017 om 20u in zaal "Toverfluit", Gemeenteplein 25, Asse

Tickets zijn verkrijgbaar: bij muzikanten van d'Harmonie, Standaard Boehandel Asse en Kantoor Vastersavendts (Steenweg 3, Asse)
of via mail: sint_cecilia@hotmail.com en alsto@skynet.be
VVK: 10 euro - kassa: 12 euro

22/04/2017 20:00